Tidningen RAID

Riksföreningen Anställda inom Djursjukvården, RAID, är Sveriges ända intresseförening för personal som arbetar inom djursjukvård. Våra medlemmar är t ex leg. djursjukskötare, djurvårdare, BMA, röntgentekniker och administrativ personal.

Medlemstidningen RAID utkommer vanligtvis 4 ggr / år och distribueras till våra medlemmar men även till djursjukhus, kliniker och läkemedelsföretag inom veterinärmedicin samt till naturbruksgymnasium och föreningar inom djursjukvården.

Bidra med material till tidningen

För sponsorer och externa som vill lyfta en särskild händelse eller bidra till kunskapsspridningen så finns möjligheten att bidra med redaktionellt material till tidningen. Antingen i form av sk sponsored content, där avsändande företag tydligt lyfts fram och exponeras mot en kostnad, eller i form av t ex en faktaartikel skriven av någon sakkunnig på ert område. För mer information om utformning, priser och omfattning, kontakta tidningens redaktör på redaktion@raid.se.

Välkommen till vår medlemstidning! Vi är glada att du är en del av vår gemenskap och vill ge dig en spännande och engagerande tidning som passar dina intressen och behov. Vår medlemstidning är fylld med informativa artiklar, nyheter, tips och inspiration för att berika din upplevelse som medlem hos oss.

Vår medlemstidning är designad för att vara en värdefull resurs och en källa till information för dig. Varje utgåva är skräddarsydd för att passa de specifika intressen och preferenser som våra medlemmar har. Oavsett om du är intresserad av hälsa och träning, livsstil, mat och dryck, resor, teknik eller något annat ämne, kommer du att hitta relevant och intressant innehåll i vår tidning.

Fördelar med medlemsskap

En av fördelarna med att vara en medlem är att du får exklusiv tillgång till premiuminnehåll i vår tidning. Vi strävar efter att erbjuda unika artiklar, intervjuer och reportage som du inte hittar någon annanstans. Vårt team av erfarna skribenter och redaktörer arbetar hårt för att producera högkvalitativt innehåll som är både informativt och underhållande.

Vi värdesätter också dina åsikter och idéer. Som medlem har du möjlighet att bidra till vår medlemstidning genom att skicka in artiklar, berättelser och bilder. Vi vill höra din röst och dela dina erfarenheter med resten av vår gemenskap. Genom att samarbeta skapar vi en dynamisk och engagerande tidning som speglar våra medlemmars intressen och passioner.

Förutom att vara en källa till information och inspiration erbjuder vår medlemstidning också förmåner och erbjudanden exklusivt för våra medlemmar. Du kan hitta rabatter, specialerbjudanden och evenemangsinformation som är tillgängliga endast för dig. Vi strävar efter att ge mervärde till våra medlemmar och göra din upplevelse hos oss så givande som möjligt.

Att vara en del av vår medlemstidning ger dig också möjlighet att ansluta och interagera med andra medlemmar i vår gemenskap. Vi arrangerar regelbundet evenemang, möten och workshops där du kan träffa likasinnade och dela dina intressen. Vår tidning fungerar som en plattform för att främja samhörighet och utbyte av idéer bland våra medlemmar.

Engagemang och intresse

För att få ut mesta möjliga av vår medlemstidning rekommenderar vi att du håller dig uppdaterad och aktivt engagerar dig. Missa inte att läsa de senaste utgåvorna, delta i tävlingar och evenemang, och bidra med dina egna idéer och reflektioner. Ju mer du involverar dig, desto mer kommer du att få ut av din medlemskap och tidningen.

Vi hoppas att vår medlemstidning kommer att vara en källa till inspiration, kunskap och underhållning för dig som medlem. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, idéer eller förslag. Vi är här för att göra din tidningserfarenhet så berikande och givande som möjligt.

Tack för att du är en del av vår gemenskap och för att du stöder vår medlemstidning. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig intressanta och relevanta innehåll som berikar ditt medlemskap hos oss.

Här kan du läsa tidningen RAID på webben.

Klicka på framsidan på det nummer du vill läsa så öppnas tidningen i ett nytt fönster där du kan bläddra fram och tillbaka mellan sidorna. Trevlig läsning!

Letar du efter mediaguide för annonsering eller redaktionell medverkan hittar du den här.

Mediaguide

Texter och redaktionella bidrag skickas till:
redaktion@raid.se

Annonsmaterial, kursmaterial och platsannonser till:
annons@raid.se

Övriga frågor till info@distance.se
Välkommen som annonsör och samarbetspartner!

Guide för företagsannonser i tidningen RAID

Annonsmaterial ska vara tryckoptimerad PDF. Annonsmaterial skickas till info@distance.se med utförlig information om bokning och fakturering.

Mediaguide som PDF går att ladda ned här.

Guide för annonser på hemsidan www.raid.se/tidningen-raid/

Kontakta info@distance.se med förfrågan om annonsering på hemsidan www.raid.se.

Kursannonser – klickbar länk eller PDF: 1 000 kr / månad.

Platsannons – Info, bild och klickbar länk: 2 500 kr / månad.

SILVER-SPONSORER

BRONS-SPONSORER