RAID Styrelse 2023

Ida Grönvall-Nilsson, ordförande. ordforande@raid.se 
Susanne Andersson vice ordförande, ledamot
Eva Hallberg sekreterare, ledamot sekreterare@raid.se
Maria Uusimäki ledamot
Sofie Jonsson ledamot,

Sara Sundbäck, suppleant
Heidi Johansson, suppleant
Olivia Bergström, suppleant

 

Kontakta oss

Hemsida – hemsida@raid.se
Medlemsansvarig – Cissi Löfkvist medlem@raid.se
Redaktör – redaktion@raid.se

Medlemsförmåner

25 % rabatt på smådjursförsäkringar, 10 % rabatt på hästförsäkringar hos Agria.

500 kr rabatt på kurser hos Accesia.

Kostnadsfritt deltagande på medlemsmöten.

Förtur till anmälan till årliga kongressen.

Medlemstidning 4 ggr/år.

Här kan du läsa tidningen RAID på webben.

Klicka på framsidan på det nummer du vill läsa så öppnas tidningen i ett nytt fönster där du kan bläddra fram och tillbaka mellan sidorna. Trevlig läsning!

Letar du efter mediaguide för annonsering eller redaktionell medverkan hittar du den här.

Raid – Stärkning av Yrkesroller inom Djursjukvården

Välkommen till Riksföreningen Anställda Inom Djursjukvården (RAID), en fackligt oberoende organisation som arbetar för att stärka yrkesrollerna hos anställda inom djursjukvården. På vår hemsida erbjuder vi en mängd resurser och möjligheter för dig som är intresserad av att utvecklas inom detta spännande område. Här kan du hitta tips på utbildningar, jobbannonser, ansöka om medlemskap och mycket mer.

Våra Medlemmar – En Stark Gemenskap

RAID samlar en mångfald av yrkesgrupper inom djursjukvården, inklusive djursjukskötare, djurvårdare, röntgentekniker, laboratorieassistenter och administrativ personal. Våra medlemmar är verksamma på små och stora kliniker och djursjukhus över hela Sverige. Vi arbetar aktivt för att stärka och höja statusen för samtliga yrkesidentiteter inom djursjukvården. Utbildning är en av våra viktigaste frågor, och vi strävar efter att främja en kontinuerlig kompetensutveckling för våra medlemmar.

Påverka Din Yrkessituation – Bli Medlem i RAID

Om du arbetar inom djursjukvården ger RAID dig möjlighet att påverka din yrkessituation både idag och i framtiden. Vår förening vänder sig till djursjukskötare, djurvårdare, biomedicinska analytiker, tekniker och administratörer inom djursjukvården. Sedan vår start 1997 har vi aktivt arbetat för att stärka yrkesidentiteten bland våra medlemmar. Vi är stolta över att vara fackligt oberoende, vilket ger oss friheten att driva frågor som är viktiga för våra medlemmar.

Medlemskap i RAID – Delta i Vårt Nätverk

Som medlem i RAID får du tillgång till en rad förmåner och möjligheter. Medlemsavgiften för år 2023 är 400 kronor för enskilda medlemmar, 200 kronor för studenter/pensionärer och 600 kronor för enskilda stödmedlemmar. Du kan enkelt registrera dig genom vår portal på CogWork genom att klicka på knappen nedan och följa de enkla steg för steg instruktionerna. Vi erbjuder betalningsalternativ via Swish eller Bankgiro.

Om RAID – En Historia av Styrka och Sammanhållning

Riksföreningen Anställda Inom Djursjukvården grundades 1997 och har sedan dess samlat medlemmar från olika yrkesgrupper inom djursjukvården. Vår organisation representerar djursjukskötare, djurvårdare, röntgentekniker, laboratorieassistenter och administrativ personal som verkar på kliniker och djursjukhus över hela Sverige. RAID strävar efter att stärka och höja statusen för samtliga yrkesidentiteter inom djursjukvården, och utbildning är en av våra kärnfrågor. Ju fler medlemmar vi blir, desto mer kan vi åstadkomma för att främja våra gemensamma intressen och utveckla djursjukvårdens framtid.

Bli en del av vår starka gemenskap och ta del av de möjligheter och resurser som RAID erbjuder. Tillsammans kan vi göra skillnad och forma en ännu bättre framtid för anställda inom djursjukvården. Gå med i RAID idag!

SILVER-SPONSORER

BRONS-SPONSORER